CUKRÁRNA
FREGATTA

Cukrárna Fregatta EN

Dorty řezy

Naše dorty vyrábíme z másla, čerstvé živočišné šlehačky a kvalitních surovin a připravujeme více než čtyřicet druhů klasických, lehkých italských i francouzských zákusků

222Banán v čokoládě 222

Banán v čokoládě - čerstvý banán politý čokoládovou polevou, ozdobený čerstvou šlehačkou

223Banánek s cikánským krémem 223

Banánek s cikánským krémem - korpus z pálené hmoty plněný lehkým šlehačkovým cikánským krémem, politý čokoládou

224Banánový s karamelem 224

Banánový s karamelem - lehký piškot se šlehačkou pokrytý banány a přelitý karamelem

rezBanánový tunel 225

Banánový tunel - z lehkého piškotu plněný šlehačkou s vaječným likérem a banánem, potažený marcipánem

204Borůvková kostka 204

Borůvková kostka– lehký piškot s jogurtem odlehčeným šlehačkou a borůvkami zalitými v želé

226Cappuccino 226

Cappuccino – jemný řez se šlehačkou s kávovou příchutí dochucený skořicí a zdobený čokoládovým kávovým zrnkem a čokoládovými špagetami

205Čokobella 205

Čokobella – lehký kakový korpus plněný čokoládovou šlehačkou, přelitý čokoládou a dozdobený čokoládovými špagetami

218Čokoládová pěna 218

Čokoládová pěna – kelímek s výbornou pěnou z čokolády a šlehačky, zdobený kopečkem bílé šlehačky

206Čokoládový extra 206

Čokoládový extra – hutný čokoládo-nugátový řez s vlašskými ořechy a mandlovými lupínky, přelitý čokoládovou polevou

227Čoko-vanilka 227

Čoko-vanilka – efektní řez z poloviny tvořený tmavým kakaovým korpusem a čokoládovou nápní, druhá polovina z bílé čokolády zjemněné šlehačkou, zdobené čokoládovými hoblinami

201Foresta Nera 201

Foresta nera – efektní italský dezert ve tvaru polokoule složený z tenkého plátu piškotu a nadýchané čokoládové šlehačky dochucené višňěmi, celé posypané vrstvou čokoládových hoblin a zdobené kandovanou višní

220Harlekýn řez 220

Harlekýn - klasický dort z tmavého piškotu, plněný pařížskou šlehačkou v kombinaci s bílou, zdobený oběma šlehačkami a obsypaný čokoládovými hoblinkami

207Hruška 207

Hruška – lehký piškot, náplň z pravé čokolády, šlehačka s příchutí hrušky a kousky hrušek zalité světlým želé, vše ve tvaru válce

rezCheesecake citronový 228

Cheesecake s citronovým mascarpone – korpus z máslových sušenek pokrytý krémem z mascarpone, šlehačky a citronové šťávy, vše zdobené kopečkem šlehačky a čerstvým ovocem dle sezonní nabídky

229Jablkový se skořicí 229

Jablkový se skořicí – lehký piškot se šlehačkou, strouhaná jablka se skořicí, vše zalité želé

214Jahodový s jogurtem 214

Jahodový s jogurtem – světlý piškotový korpus plněný krémem z jahod, šlehačky, jogurtu a želatiny, s plátky mandlí, zdobený jahodami zalitými v želé

215Jahody se šlehačkou 215

Jahody se šlehačkou - jahody v kelímku s čerstvou šlehačkou, ozdobené bílou čokoládou

rezJogurtový s ovocem 216

Jogurtový s ovocem – světlý piškot, šlehačka s jogurtem a mix malin, borůvek a jahod v želé

230Kokosová koule 230

Kokosová koule - kuličky z másla, kakaa, piškotů a hrozinek, ochucené rumovým aroma a obalené v kokosu 

231Kokosový suk 231

Kokosový suk - trojbarevný kokosový váleček úhledně zabalený v celofánu 

rezKremrole 232

Kremrole - klasická trubička z listového těsta plněná bílkovým krémem

rezKubánský řez 233

Kubánský - lehká pařížská šlehačka na kakaovém korpusu promazaném marmeládou s banány, celý politý čokoládovou polevou 

234Laskonka 234

Laskonka - kokosový korpus laskonky plněný našlehaným máslovým kávovým krémem

210Limetkovo-tvarohový 210

Limetkovo tvarohový – lehký a osvěžující řez z tmavého a světlého piškotu, tvarohu zjemněného šlehačkou, potřený limetkovým želé, zdobený čokoládovými hoblinami a plátkem limetky

236Linecké kolečko 236

Linecké kolečko - kolečko z lineckého máslového těsta plněné rybízovou marmeládou 

235Linecký banánek 235

Linecký babánek - třené linecké těsto plněné rybízovou marmeládou polité čokoládovou polevou 

203Malinová kostka 203

Malinová kostka – lehký piškot se šlehačkou smíchanou se zakysanou smetanou a malinami zalitými v želé

237Medový řez 237

Medový řez – obdoba klasického karamelovo-medového medovníku s vlašskými ořechy

213Meruňkový řez 213

Meruňkový řez – lehký tmavý piškot se směsí z meruněk, čokolády a šlehačky, pokrytý vrstvou meruněk v želé

238Míša kostka 238

Míša - světlé pláty slepené meruňkovou marmeládou, plněné tvarohem zjemněným šlehačkou, celé polité netuhnoucí čokoládovou polevou a zdobené čokoládovou transfer fólií s motivem medvídků 

209Moncherry 209

Moncherry – lehký tmavý piškot s čokoládovou šlehačkou s příchutí višní, zdobený hoblinami z bílé čokolády a višní

239Nugátová kostka 239

Nugátová kostka – lehký tmavý piškot a nugátovo-čokoládová šlehačka, zdobená hoblinami z bílé čokolády

240Ořechový košíček 240

Ořechový košíček - linecký košíček plněný krémem z drcených lískových oříšků, másla a piškotových drobečků, celý polité čokoládovou polevou 

212Oříškovo-karamelový 212

Oříškovo-karamelový – lehký piškot s náplní ze šlehačky, vlašských ořechů a karamelu, zdobený karamelem, čokoládovou ozdobou a vlašskými ořechy

rezOvocná Fregatta 241

Ovocná fregatta – na košíčku z křehkého těsta a vrstvě vanilkového krému je posazená polokoule z malin a želé

rezOvocný košíček 242

Ovocný košíček - z křehkého těsta plněný lehkým našlehaným vanilkovým krémem a ozdobený čerstvým sezonním ovocem 

211Panna Cotta 211

Panna cotta – kelímek s lehkým italským smetanovým dezertem proloženým malinami, jahodami a borůvkami v želé

rezPařížský řez 243

Pařížský - kakaový korpus plněný lehkým krémem z pařížské šlehačky, politý kakaovou polevou a zdobený bílou šlehačkou 

221Pistáciový řez 221

Pistáciový řez – efektní řez z lehkého tmavého piškotu , čokoládového krému se šlehačkou a vrstvou z bílé čokolády ochucené pistáciovou pastou

244Punčový řez 244

Punčový - lehký korpus namočený v dvoubarevném cukerném rozvaru ochuceným punčovým aroma a potažený fondánem, z boku politý čokoládovou polevou 

rezRafaelo 202

Rafaelo – efektní lehounký dezert ve tvaru polokoule složený z plátu světlého piškotu a vrstvy kokosové šlehačky, celé posypané kokosem a ozdobené mandlí

245Rakvička plněná 245

Rakvička - klasická rakvička plněná žloutkovou likérovou náplní, zdobená čerstvou šlehačkou 

246Sacher 246

Sacher - kakaový řez proložený meruňkovou marmeládou a přelitý luxusní čokoládovou polevou

rezSchwarzwald 247

Schwarzwald – čokoládový řez s višněmi a šlehačkou, bohatě zdobený čokoládovými hoblinami a višněmi

248Špička 248

Špička - klasický dezert z kakaové náplně plněný vaječno-likérovou náplní 

249Štafetka 249

Štafetka - Kokosová bezé roládka plněná kávovým máslovým krémem se špičkami namočenými v čokoládě 

250Tartaletka s ovocem 250

Tartaletka s ovocem – košíček z křehkého těsta plněný lehkým našlehaným vanilkovým krémem a ozdobený čerstvým sezonním ovocem

219Tiramisu 219

Tiramisu – originální italský dezert z našich domácích cukrářských piškotů, kávy, likéru amaretta, krému vyšlehaného z mascarpone a šlehačky, posypaný kakaem

rezTvarohový s ovocem 251

Tvarohový dort s ovocem - lehký piškot proložený krémem z tvarohu a šlehačky, ozdobený sezonním ovocem zalitým v želatině 

rezVáleček 252

Váleček - zákusek z másla, kakaa a piškotů, ochucený rumovým aroma, politý čokoládou a zdobený kakaovým krémem 

253Věneček 253

Věneček - odpalované těsto plněné žloutkovým krémem, potažené bílým fondánem 

254Větrník 254

Větrník - odpalované těsto plněné žloutkovou šlehačkou a karamelovou šlehačkou, potažené karamelovým fondánem 

Vlnka 208

Vlnka – efektní zákusek ve tvaru vlnky složený z lehkého světlého piškotu, krému s příchutí capucccina z bílé čokolády a šlehačky a vrstvy ořechové drobenky

Jogurtovo malinová kostka 255

Jogurtovo malinová kostka - lehoučký piškotový plát zdobený zapečeným bílkovým krémem plněný jogurtem se šlehačkou a proložený malinami