RESTAURACE
FREGATTA

Cukrárna Fregatta EN

Jídelní lístek

Předkrmy



Hovězí tatarský biftek s topinkami 198,-
Carpaccio s rukolou, citrónovým sorbetem, parmezánem a bagetkou 196,-
Carpaccio z červené řepy se sýrem fitaki a vlašskými ořechy 125,-
Roastbeef na listovém salátu s dijonskou majonézou a chlebovými hranolkami 139,-
Domácí játrová paštika s brusinkami, rukolou a toastem 95,-



Polévky

dle denní nabídky



Saláty



Salát z červené řepy s pomeranči a gratinovaným kozím sýrem, domácí cibulový chléb 198,-
Salát Caesar s kuřecím masem a krutóny 185,-
Restované krevety na česneku na listovém salátu s citrónovou zálivkou a bagetkou 205,-
Listový salát s plátky roastbeefu, česnekovým dresingema bagetkou 180,-
Malý sezonní salát 75,-



Těstoviny a vegetariánská jídla



Špagety “Aglio Olio e Peperoncino“ 109,-
Tagliatelle s pestem ze sušených rajčat, olivami a parmezánem 159,-
Zapečené tagliatelle s cheddarem, smetanou a kuřecím masem 175,-
Risotto s hříbky 217,-
Risotto s krevetami, slávkami a kalamáry 236,-

na přání připravíme bezlepkové těstoviny, delší čas přípravy, příplatek 30,-

Hlavní chody



Kuřecí prso s houbovým perkeltem a domácími bramboráčky 185,-
Grilovaná vepřová krkovice s bílým zelím se slaninou a restovaným bramborovým knedlíkem 189,-
Konfitované králičí stehno se špenátem a bramborovým knedlíkem 225,-
Smažený řízek z vepřové kýty s bramborovým salátem 179,-
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem 168,-
Kachní prso s červenou čočkou a švestkovou omáčkou 235,-
Vepřová panenka připravená ve vakuu, omáčka demi glace a bramborová kaše 242,-
Kohout na burgundském víně s malými cibulkami a dvoubarevným bramborovým gratinem 258,-
Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 225,-
Pstruh duhový s domácí vanilkovou kaší a konfitovanou mrkví 295,-
Biftek z jihoamerické svíčkové (250g) s omáčkou z červeného vína a balsamica s dvoubarevným bramborovým gratinem 398,-



Dezerty



Teplý čokoládový dortík s „Creme Anglaise“ (doba přípravy 20 minut) 90,-
Domácí „Creme Brulee“ 90,-