RESTAURACE
FREGATTA

Cukrárna Fregatta EN

Jídelní lístek

Předkrmy



Hovězí tatarský biftek s topinkami 198,-
Carpaccio s rukolou, bazalkovým aioli, parmezánem, olivami a bagetkou 196,-
Carpaccio z lososa s kapary a domácím chlebem 164,-
Pečená paprika plněná sýrem fitaki s bagetkou 114,-



Polévky

dle denní nabídky



Saláty



Salát z červené řepy s pomeranči a gratinovaným kozím sýrem, domácí cibulový chléb 198,-
Salát Caesar s kuřecím masem a krutóny 185,-
Čerstvý baby špenát se sušenými brusinkami, mandlemi, sezamem a sýrem fitaki 162,-
Šopský salát 75,-
Malý trhaný salát se zálivkou vinaigrette 65,-



Těstoviny a vegetariánská jídla



Špagety “Aglio Olio e Peperoncino“ 109,-
Tagliatelle s bazalkovým pestem, cherry rajčaty, česnekem a parmezánem 165,-
Zapečené tagliatelle se špenátem, smetanou a kuřecím masem 175,-
Risotto s hříbky 217,-
Risotto s krevetami, slávkami a kalamáry 236,-



Hlavní chody



Kuřecí prso s bazalkovou omáčkou a domácími rösti 185,-
Marinovaná krkovice v rozmarýnu s kroupovým rizotem 189,-
Konfitované králičí stehno s omáčkou z dijonské hořčice, tagliatelle 225,-
Smažený řízek z vepřové kýty s bramborovou kaší a malým salátkem 179,-
Vepřová panenka připravená ve vakuu, omáčka demi glace s koňakem, čerstvý špenát a pečené brambory 242,-
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem 168,-



Speciality



Kohout na burgundském víně s malými cibulkami a dvoubarevným bramborovým gratinem 258,-
Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 225,-
Hovězí líčka na červeném víně s bramborovou kaší 236,-
Biftek z jihoamerické svíčkové (250g) s omáčkou z červeného vína a balsamica s dvoubarevným bramborovým gratinem 398,-



Ryby



Pstruh duhový s domácí vanilkovou kaší a konfitovanou mrkví 295,-
Ryba dle denní nabídky na citrónech a bylinkách s čerstvým špenátem a pečenými bramborami 295,-



Přílohy



Domácí bramborová kaše 50,-
Bramborové rösti 50,-
Čerstvý listový špenát 50,-
Dvoubarevný bramborový gratin 50,-
Hranolky 50,-
Pečené brambory 50,-
Rozpečená bageta 30,-
Čerstvý strouhaný parmazán 35,-



Dezerty



Teplý čokoládový dortík s „Creme Anglaise“ (doba přípravy 20 minut) 90,-
Domácí „Creme Brulee“ 90,-