RESTAURACE
FREGATTA

Cukrárna Fregatta EN

Jídelní lístek

Předkrmy



Hovězí tatarský biftek s topinkami 198,-
Carpaccio s rukolou, bazalkovým aioli, parmezánem, olivami a bagetkou 196,-
Marinovaný losos s koprovo-hořčičným crème fraîche a cibulovým chlebem 164,-
Terina s brusinkami, rukolou a bagetkou 95,-



Polévky

dle denní nabídky



Saláty



Salát z červené řepy s pomeranči a gratinovaným kozím sýrem, domácí cibulový chléb 198,-
Salát Caesar s kuřecím masem a krutóny 185,-
Mix trhaných salátů s rukolou, pečenou dýní, sýrem Fitaki a medovo-hořčičným dressingem 162,-
Malý trhaný salát se zálivkou vinaigrette 65,-



Těstoviny a vegetariánská jídla



Špagety “Aglio Olio e Peperoncino“ 109,-
Tagliatelle s ragů z vepřového masa a zeleniny, parmezán 175,-
Tagliatelle zapečené s kuřecím masem a omáčkou ze sýru cheddar 165,-
Risotto s hříbky 217,-
Risotto s krevetami, slávkami a kalamáry 236,-



Hlavní chody



Kuřecí prso Supreme se smetanovo-slaninovou omáčkou a bramborovými rösti 189,-
Grilovaná vepřová kotleta s pepřovou omáčkou a pečenými bramborami se slaninou 192,-
Kachní prso s omáčkou z červeného vína a rybízové šťávy s houbovým kubou 216,-
Smažený řízek z vepřové kýty s bramborovou kaší a malým salátkem 179,-
Vepřová panenka na grilu s omáčkou z hříbků a bramborovou kaší 232,-
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem 168,-



Speciality



Kohout na burgundském víně s malými cibulkami a dvoubarevným bramborovým gratinem 258,-
Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 225,-
Beef bourguignon s bramborovou kaší 236,-
Biftek z jihoamerické svíčkové (250g) s omáčkou z červeného vína a balsamica s dvoubarevným bramborovým gratinem 398,-



Ryby (čerstvé, filetované bez kostí)



Pstruh duhový s domácí vanilkovou kaší a konfitovanou mrkví 295,-
Losos s omáčkou buerre blanc a zeleninou na másle 295,-



Přílohy (nepodáváme samostatně)



Domácí bramborová kaše 50,-
Bramborové rösti 50,-
Zelenina na másle 50,-
Dvoubarevný bramborový gratin 50,-
Hranolky 50,-
Pečené brambory se slaninou 50,-
Rozpečená bageta 30,-
Čerstvý strouhaný parmazán 35,-



Dezerty



Teplý čokoládový dortík s „Creme Anglaise“ (doba přípravy 20 minut) 90,-
Domácí „Creme Brulee“ 90,-