CUKRÁRNA
FREGATTA

Cukrárna Fregatta

Dorty řezy

Naše dorty vyrábíme z másla, čerstvé živočišné šlehačky a kvalitních surovin a připravujeme více než čtyřicet druhů klasických, lehkých italských i francouzských zákusků. Pro ceny jednotlivých řezů klikněte prosím zde

222 Karamelové pokušení

Karamelové pokušení - korpus ze sušenek Lotus s karamelovou šlehačkou a karamelovým gelem.

222 Cheesecake s rakytníkem a meruňkou

Cheesecake s rakytníkem a meruňkou - nepečený sušenkový korpus plněný krémem z bílé belgické čokoládya mascarpone, zalitý rakytníkovomeruňkovým pyré.

222Banán v čokoládě

Banán v čokoládě - čerstvý banán politý čokoládovou polevou, ozdobený čerstvou šlehačkou.

224Banánový s karamelem

Banánový s karamelem - lehký piškot se šlehačkou pokrytý banány a přelitý karamelem.

204Borůvková kostka

Borůvková kostka– lehký piškot s jogurtem odlehčeným šlehačkou a borůvkami zalitými v želé.

226Cappuccino

Cappuccino – jemný řez se šlehačkou s kávovou příchutí dochucený skořicí, potažený marcipánem a zdobený čokoládovým kávovým zrnkem a čokoládovými špagetami.

205Čokobella

Čokobella – lehký kakový korpus plněný čokoládovou šlehačkou, přelitý čokoládou a dozdobený čokoládovými špagetami.

226Míša řez

Míša - světlé pláty slepené meruňkovou marmeládou, plněné tvarohem zjemněným šlehačkou, celé polité netuhnoucí čokoládovou polevou a zdobené čokoládou s motivem medvídka.

206Čokoládový extra

Čokoládový extra – hutný čokoládo-nugátový řez s vlašskými ořechy a mandlovými lupínky, přelitý čokoládovou polevou.

227Čoko-vanilka

Čoko-vanilka – efektní řez z poloviny tvořený tmavým kakaovým korpusem a čokoládovou nápní, druhá polovina z bílé čokolády zjemněné šlehačkou, zdobené čokoládovými hoblinami.

201Foresta Nera

Foresta nera – efektní italský dezert ve tvaru polokoule složený z tenkého plátu piškotu a nadýchané čokoládové šlehačky dochucené višňěmi, celé posypané vrstvou čokoládových hoblin a zdobené kandovanou višní.

220Harlekýn řez

Harlekýn - klasický dort z tmavého piškotu, plněný pařížskou šlehačkou v kombinaci s bílou, zdobený oběma šlehačkami a obsypaný čokoládovými hoblinkami.

207Hruška

Hruška – lehký piškot, náplň z pravé čokolády, šlehačka s příchutí hrušky a kousky hrušek zalité světlým želé, vše ve tvaru válce.

224Květináč - jarní pokušení

Květináč - jarní pokušení - čokoládový květináč plněný brownies piškotem, čokoládovými křupinkami a plátky banánu s banánovou šlehačkou, ozdobený nadrobeným brownies piškotem a marcipánovými kytičkami.

229Jablkový se skořicí

Jablkový se skořicí – lehký piškot se šlehačkou, strouhaná jablka se skořicí, vše zalité želé.

214Jahodový s jogurtem

Jahodový s jogurtem – světlý piškotový korpus plněný krémem z jahod, šlehačky, jogurtu a želatiny, s plátky mandlí, zdobený jahodami zalitými v želé.

215Jahody se šlehačkou

Jahody se šlehačkou - jahody v kelímku s čerstvou šlehačkou, ozdobené bílou čokoládou.

rezJogurtový s ovocem

Jogurtový s ovocem – světlý piškot, šlehačka s jogurtem a mix malin, borůvek a jahod v želé.

230Kokosová koule

Kokosová koule - kuličky z másla, kakaa, piškotů a hrozinek, ochucené rumovým aroma a obalené v kokosu.

231Kokosový suk

Kokosový suk - trojbarevný kokosový váleček úhledně zabalený v celofánu.

rezKremrole

Kremrole - klasická trubička z listového těsta plněná bílkovým krémem.

rezKubánský řez

Kubánský - lehká pařížská šlehačka na kakaovém korpusu promazaném marmeládou s banány, celý politý čokoládovou polevou.

234Laskonka

Laskonka - kokosový korpus laskonky plněný našlehaným máslovým kávovým krémem.

210Limetkovo-tvarohový

Limetkovo tvarohový – lehký a osvěžující řez z tmavého a světlého piškotu, tvarohu zjemněného šlehačkou, potřený limetkovým želé, zdobený plátkem limetky.

236Linecké kolečko

Linecké kolečko - kolečko z lineckého máslového těsta plněné rybízovou marmeládou.

235Linecký banánek

Linecký babánek - třené linecké těsto plněné rybízovou marmeládou polité čokoládovou polevou.

203Malinová kostka

Malinová kostka – lehký piškot se šlehačkou smíchanou se zakysanou smetanou a malinami zalitými v želé.

237Medovník

Medovník – klasický karamelovo-medový medovník s vlašskými ořechy.

213Meruňkový řez

Meruňkový řez – lehký tmavý piškot se směsí z meruněk, čokolády a šlehačky, pokrytý vrstvou meruněk v želé.

224Fregatta Champagne

Fregatta Champagne – dezert ve tvaru polokoule složený z čokoládového piškotu a šlehačky s příchutí champagne (obsahuje alkohol), celý zalitý netuhnoucí čokoládou a dozdobený pozlacenými čokoládovými ozdobami.

209Čokoládový s višněmi

Moncherry – lehký tmavý piškot s čokoládovou šlehačkou s příchutí višní, zdobený bílou čokoládou a višní.

239Nugátová kostka

Nugátová kostka – lehký tmavý piškot a nugátovo-čokoládová šlehačka, zdobená hoblinami z bílé čokolády.

240Ořechový košíček

Ořechový košíček - linecký košíček plněný krémem z drcených lískových oříšků, másla a piškotových drobečků, celý polité čokoládovou polevou.

212Oříškovo-karamelový

Oříškovo-karamelový – lehký piškot s náplní ze šlehačky, vlašských ořechů a karamelu, zdobený karamelem, čokoládovou ozdobou a vlašskými ořechy.

224Čokoládová perla

Čokoládová perla - brownies piškot prokládaný krémem z 58 % čokolády, másla a šlehačky, přelitý čokoládou, obalený v čokoládových kouscích a dozdobený pozlacenými čokoládovými ozdobami.

rezOvocný košíček

Ovocný košíček - z křehkého těsta plněný lehkým našlehaným vanilkovým krémem a ozdobený čerstvým sezonním ovocem.

211Panna Cotta

Panna cotta – kelímek s lehkým italským smetanovým dezertem proloženým malinami, jahodami a borůvkami v želé.

rezPařížský řez

Pařížský - kakaový korpus plněný lehkým krémem z pařížské šlehačky, politý kakaovou polevou a zdobený bílou šlehačkou.

221Pistáciový řez

Pistáciový řez – efektní řez z lehkého tmavého piškotu , čokoládového krému se šlehačkou a vrstvou z bílé čokolády ochucené pistáciovou pastou.

244Punčový řez

Punčový - lehký korpus namočený v dvoubarevném cukerném rozvaru ochuceným punčovým aroma a potažený fondánem, z boku politý čokoládovou polevou.

rezRafaelo

Rafaelo – lehounký dezert z plátů světlého piškotu spojených krémem z bílé čokolády s křupinkami a vrstvy kokosové šlehačky, posypaný kokosem a ozdobený šlehačkou.

245Rakvička plněná

Rakvička - klasická rakvička plněná žloutkovou likérovou náplní, zdobená čerstvou šlehačkou.

246Sacher

Sacher - kakaový řez proložený meruňkovou marmeládou a přelitý luxusní čokoládovou polevou.

rezSchwarzwald

Schwarzwald – čokoládový řez s višněmi a šlehačkou, bohatě zdobený čokoládovými hoblinami a višněmi.

248Špička

Špička - klasický dezert z kakaové náplně plněný vaječno-likérovou náplní.

249Štafetka

Štafetka - Kokosová bezé roládka plněná kávovým máslovým krémem se špičkami namočenými v čokoládě.

250Tartaletka s ovocem

Tartaletka s ovocem – košíček z křehkého těsta plněný lehkým našlehaným vanilkovým krémem a ozdobený čerstvým sezonním ovocem.

219Tiramisu

Tiramisu – originální italský dezert z našich domácích cukrářských piškotů, kávy, likéru amaretta, krému vyšlehaného z mascarpone a šlehačky, posypaný kakaem.

rezVáleček

Váleček - zákusek z másla, kakaa a piškotů, ochucený rumovým aroma, politý čokoládou a zdobený kakaovým krémem.

253Věneček

Věneček - odpalované těsto plněné žloutkovým krémem, potažené bílým fondánem.

254Maxi větrník

Maxi větrník - odpalované těsto plněné žloutkovou šlehačkou a karamelovou šlehačkou, potažené karamelovým fondánem. 

Vlnka

Vlnka – efektní zákusek ve tvaru vlnky složený z lehkého světlého piškotu, krému s příchutí capucccina z bílé čokolády a šlehačky a vrstvy ořechové drobenky.

Jogurtovo malinová kostka

Jogurtovo malinová kostka - lehoučký piškotový plát zdobený zapečeným bílkovým krémem plněný jogurtem se šlehačkou a proložený malinami.

Maracuja

Maracuja - brownies plát plněný čokoládovou šlehačkou a mascarpone s příchutí maracuji, přelitý marakujovým gelem.